Logresnella

Alt om tenner

Logresnella.net – dette er oss!

Logresnella er en av Norges mest populære dentalnyhetswebsider. Siden den startet i 2010 har det prisbelønte nettstedet tjent lojaliteten til studenter, forskere, helsepersonell, myndigheter, lærere og allmennheten rundt om i verden. Med omtrent 500 månedlige besøkende i Norge, kommer Logresnella til et globalt publikum.

Nettstedet gir leserne nyhetene om de nyeste vitenskapelige funnene i et brukervennlig format – alle gratis tilgjengelig uten abonnementsavgift.

Oppdatert flere ganger i måneden med breaking news og feature articles, syv dager i uken, dekker dekket funn i alle felt av fysisk, biologisk, jord og anvendt vitenskap. Historier er integrert med fotografier og illustrasjoner, lenker til tidsskrifter og akademiske studier, relatert forskning og emner, og encyklopediske termer, for å gi et vell av relevant informasjon om nesten alle vitenskapelige emner som er tenkelige – fra astrofysikk til zoologi. Og takket være en tilpasset søkefunksjon kan leserne gjøre egen forskning ved hjelp av områdets omfattende arkiv av historier.